header
QR Kod
NPO Start

NPO Start

1.9.0 geliştirici NPO
(0 İncelemeler) Haziran 08, 2024
NPO Start NPO Start NPO Start NPO Start NPO Start NPO Start

En Son Versiyon

Versiyon
1.9.0
Güncelle
Haziran 08, 2024
Geliştirici
NPO
Kategoriler
Eğlence
Platformlar
Android
İndirmeler
0
Lisans
Free
Paket Adı
nl.uitzendinggemist
Şimdi İndir

NPO Start Hakkında Daha Fazla

Stream alles van de publieke omroep op je Android-toestel. In deze app vind je NPO Start en NPO Plus. Kijk live of stream de beste Nederlandse series, documentaires en realityseries. Alles van de publieke omroep verschijnt kort na uitzending in deze app gratis online.

Deze app is volledig vernieuwd in november 2023! Dit betekent dat de app geheel is aangepast en verbeterd voor een nog betere gebruikerservaring. De app is beschikbaar voor Android 7.0 en hoger en biedt verschillende functionaliteiten. Streaming is één van de belangrijkste functies van de app. Hiermee kun je eindeloos veel reality-, documentaire- en fictieseries van eigen bodem bekijken. Je hoeft je dus nooit meer te vervelen met deze app!

Daarnaast biedt de app ook de mogelijkheid om gemiste programma's te vinden en te bekijken. Zo hoef je nooit meer iets te missen en kun je altijd op de hoogte blijven van je favoriete programma's. Ook is het mogelijk om live te kijken naar NPO 1, 2 en 3 en de digitale themakanalen. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de leukste programma's.

Het handige van deze app is dat deze kijk verder onthoudt waar je gebleven bent in een programma. Zo kun je op een ander moment verder kijken zonder dat je alles opnieuw hoeft te zoeken. Ook is het mogelijk om de app te gebruiken via Chromecast, waardoor je de video's op je televisie kunt bekijken. Zo kun je nog meer genieten van je favoriete programma's.

Het is wel belangrijk om te weten dat de app alleen beschikbaar is voor Android 7.0 en hoger. Als je gebruik maakt van een oudere versie, zal de app niet werken. Ook kan het voorkomen dat sommige programma's en themakanalen niet beschikbaar zijn vanwege rechten, wanneer je de app vanuit het buitenland gebruikt. En als je gebruik maakt van een niet originele Androidversie, kunnen we de werking van de app niet garanderen.

Kortom, deze app biedt een geweldige ervaring voor gebruikers die graag naar Nederlandse programma's kijken. Met de verschillende functionaliteiten is er altijd wel iets te vinden wat bij jouw voorkeuren past. Wees er wel van bewust dat de app alleen beschikbaar is voor nieuwere Androidversies en dat sommige programma's en themakanalen mogelijk niet beschikbaar zijn in het buitenland of met een niet originele Androidversie. Maar als je voldoet aan de vereisten, is deze app zeker een aanrader!

Uygulamayı Oyla

Yorum ve İnceleme Ekle

Kullanıcı İncelemeleri

0 incelemeye göre
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0
Yorum ve İnceleme Ekle
E-postanızı hiç kimseyle paylaşmayacağız.